Læsetid: 3 min.

Jeg vil ikke ramme bunden

Natalie Olin er fra Hviderusland, men bor i Danmark. Hun drømmer om flere penge, ser sig selv som en livsnyder og ser op til Angelina Jolie
12. september 2006

- Hvad er din største drøm?

"Det er noget med penge, selv om jeg ved, det ikke vil gøre mig lykkelig. Min største drøm er at få så mange penge, jeg kan få fat i- Blive gift med en millionær- Nej, jeg ville ikke kunne holde ham ud. Men noget med penge. Det tror jeg faktisk er de flestes drøm. Jeg ved godt, det lyder sindssygt, men jeg lyver i hvert fald ikke. Min største drøm er penge til at nyde livet - og en chinchilla- pels og et Rolex-ur."

- Hvad er det sidste, du har købt?

"En gave til min kæreste. Jeg købte en guldbelagt Nokia 8800. Den er belagt med tre lag 24 karat guld, og den kostede 9.000 kroner. Jeg købte den, fordi jeg elsker ham så meget."

- Hvad er det bedste land i verden?

"Det er helt sikkert Danmark. Jeg blev forelsket i Danmark med det samme. Jeg kunne ikke drømme om at bo andre steder end i Danmark."

- Hvad tror du på?

"Det er nemmere at svare på, hvad jeg ikke tror på. Men jeg tror på kærlighed, selv om kærligheden har fucket mig op mange gange. Så tror jeg lidt på Gud, og så er jeg overtroisk. Jeg ville gerne tro på lykken, men der mangler noget, for at jeg kan tro 100 procent på lykken."

- Hvordan ser du din egen fremtid?

"Ha! Hvad jeg kunne tænke mig? Jeg håber ikke, at jeg bliver fattigere, end jeg er. Og så håber jeg, at jeg kan give min søn alt det, han peger på, og mere til. Økonomisk har jeg det okay i forhold til andre, men jeg kunne godt ønske mig at have det lidt bedre."

- Hvordan ser du på frem-tiden for verden?

"Jeg synes, muslimerne er en stor trussel. De ødelægger hinanden og alle andre. De skulle sendes til et reservat et sted uden for verden; til Afrika. Jeg ved godt, det lyder sygt, men det er min mening."

- Hvad tjener du om måneden?

"Jeg arbejder 25 timer og får 17.000 udbetalt inklusiv børnepenge og forsørgelse fra kommunen."

Ikke min mor

- Hvem er dit forbillede?

"Vent lige lidt-. Det er i hvert fald ikke min mor. Jeg hader hende for, at hun har banket mig så mange gange. Det må være Angelina Jolie. Hun er gudesmuk, og så er hun til velgørenhed. Hun er fascinerende. Hvem ville ikke gerne ligne hende?"

- Hvad er du mest bange for?

"Jeg er ikke bange. Jeg burde måske være bange for at dø, fordi min død ville påvirke min søns liv. Derfor er jeg bange for at dø eller bange for, at der skal ske mig noget, så jeg ikke kan være der for min søn. Tænk hvis jeg blev handicappet-"

Hun slår korsets tegn flere gange.

- Hvad er vigtigst i dit liv?

"Jeg burde sige min søn. Men mine værdier og principper er også vigtige for mig. Det er vigtigt for mig, at jeg kan blive ved med at være den, jeg er, og at jeg ikke rammer bunden. Hvis jeg gjorde det, ville det også gå galt for min søn, så begge dele er vigtige for mig."

- Hvad gør dig lykkelig?

"Jeg er en livsnyder, så det er de små ting i hverdagen, der gør mig lykkelig."

- Hvad bestod dit seneste måltid af?

"Hellefisk og kartoffelmos, hvidkålssalat og champagne."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her