Læsetid: 1 min.

Redningsplan for Fædregruppen

30. august 2006

o Socialdemokraterne og SF kaster nu en redningskrans ud til Fædregruppen på Nørrebro. I et nyt forslag forsøger de at overtale de partier, der i foråret på Københavns Rådhus nedstemte en permanent støtteordning. Kompromiset lyder på, at indvandrerfædrene administrativt skal styres fra projektet Rabarberlandet - "på den måde kan fædrene koncentrere sig om det, de er bedst til - det opsøgende arbejde på gaden," lyder det i en pressemeddelelse. "Med vores nye forslag kan Fædregruppens vigtige arbejde blive revitaliseret. Så måske lykkes det denne gang at skaffe flertal for at redde Fædregruppen, siger Jakob Hougaard (S), borgmester for beskæftigelse og integration.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu