Læsetid: 1 min.

Regering øger social ulighed

24. august 2006

o De dårligst stillede danskere får det stadig værre. Forleden advarede Rådet for Socialt Udsatte om større fattigdom blandt folk på den lavere start- og kontanthjælp. Nu sættes flere også på gaden, viser tal fra Domstolsstyrelsen. Siden 2001 er 43 procent flere mennesker sat ud af deres lejlighed. Det siger SF's formand Villy Søvndal, som angriber regeringen for at øge den sociale ulighed i et af verdens rigeste lande: "Det er ret ufatteligt i et land med en lighedstradition som den danske, at regeringen slipper af sted med dette". ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her