Læsetid: 1 min.

Regeringschef nægter at gå af

25. september 2006

Ungarns premierminister, Ferenc Gyurcsany, har efter flere dages demonstrationer endnu en gang nægtet at gå af. Det sker, selv om hans modstandere har lovet flere demonstrationer mod regeringen forud for kommunalvalget på søndag.

Gyurcsany sagde, at han var mere besluttet end nogen sinde på at blive på posten på trods af syv dages til tider voldelige gadedemonstrationer, efter at han havde indrømmet, at han havde løjet om den økonomiske situation for at vinde genvalget i april.

Premierministeren sagde til ugebladet Vasarnap Regge, at resultatet af kommunalvalget, som bliver den første valgtest for regeringen siden skandalen, "ikke var knyttet til hverken politik eller den nationale regering".

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu