Læsetid: 1 min.

Rektor underkendt af bestyrelse

5. januar 2007

*Efter flere måneders uenighed med rektor Poul Holm har RUCs bestyrelse skåret igennem og ansat professor Henning Salling Olesen som prorektor. Ansættelsen skete efter genopslag, fordi bestyrelsen var utilfreds med rektors personlige kandidat.

Prorektor Salling Olesen er tiltrådt omgående, skriver Forskerforums nyhedsbrev. Rektor Poul Holm ser frem til samarbejdet, oplyser en pressemeddelelse fra RUC: "Den tætte sammenhæng mellem forskning og uddannelse, som Henning Salling Olesen er eksponent for, passer fremragende til RUCs fremtidige udvikling, og jeg ser frem til et tæt samarbejde med Henning som prorektor".

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu