Læsetid: 1 min.

Rice ankommet til Vestbredden

1. december 2006

*Den amerikanske udenrigsminister, Condoleezza Rice, sagde i går, at hun håbede på en "vidtfavnende våbenhvile". Udtalelserne faldt i går i oasebyen Jeriko på Vestbredden, hvor hun mødtes med den palæstinensiske præsident, Mahmoud Abbas.

"Vi håber på en vidtfavnende våbenhvile," sagde Rice på et fælles pressemøde med Abbas. Hun benyttede også lejligheden til at takke den moderate palæstinensiske leder for at have været med til at mægle den fem dage gamle våbenhvile mellem israelere og palæstinensere i Gazastriben.

Rice kom fra Jordan og gik direkte til møde med Abbas og hans nærmeste rådgivere forud for drøftelser med Israels premierminister, Ehud Olmert, i Jerusalem.

AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her