Læsetid: 1 min.

Roger Waters til Augustenborg

21. november 2006

*Sønderborg byder næste år på et ganske særligt bidrag til 1. maj-festlighederne - i skikkelse af Roger Waters, tidligere forsanger i Pink Floyd, som på denne dag giver koncert i Augustenborg Slotspark. Koncerten vil ifølge DR Syd bestå af en blanding af klassikere fra Pink Floyd-tiden og af num-re fra Waters' solokarriere. Desuden lover arrangørerne en komplet opførsel af "Dark Side of the Moon", det legendariske Pink Floyd-album fra 1973, som Roger Waters også præsenterede, da han lukkede på dette års Roskilde Festival med en meget rost koncert. Forsalget til koncerten i Sønderborg begynder på lørdag, og der sættes 10.000 billetter til salg. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her