Læsetid: 1 min.

Rostrup vender tilbage

11. oktober 2006

Når Gladsaxe Teater efter en problemfyldt periode igen er tilbage i fuldt virke, bliver det med tidligere teaterchef Kaspar Rostrup i direktørstolen. Gladsaxe Teater vil, når det genopstår, lyde navnet Gladsaxe Ny Teater. Den nu 66-årige Kaspar Rostrup var chef på teatret fra 1984 til 1992, hvor han blev afløst af Flemming Enevold.

Åbningsforestillingen bliver efter sigende Hamlet, der skal have premiere i starten af 2007.

Gladsaxe Teaters økonomi var ellers erklæret for så uholdbar, at fremtiden tegnede sig umulig, men med støtte fra blandt andet Gladsaxe Kommune og en række store danske fonde er det lykkedes at give teatret liv igen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her