Læsetid: 1 min.

Russisk kunst samlet på Sjælland

22. august 2006

Vestsjællands Kunstmuseum er gået sammen med Silkeborg Kunstmuseum om at lave en udstilling, som dækker en periode på 100 år i russisk kunst. Museerne rummer den største samling af russisk kunst fra det 19. og 20. århundrede i Danmark. Til at supplere disse kunstværker vil der også blive udstillet nogle af de centrale kunstnere fra det moderne gennembrud i Rusland, samt en række værker fra 1960'erne, som skabte den sovjetiske undergrundskunst. Udstillingen kan ses fra den 26. august på Vestsjællands Kunstmuseum i Sorø, og efterfølgende i Silkeborg fra den 25. november.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her