Læsetid: 1 min.

S advarer mod mere krig i Afghanistan

29. august 2006

oDet var to modstridende råd, som forsvarsminister Søren Gade (V) mandag fik fra Socialdemokraternes og Dansk Folkepartis forsvarsordførere. Dansk Folkeparti mener, at koalitionsstyrkerne, som Danmark er en del af, skal skærpe kampen mod Taleban-militsen i det sydlige Afghanistan, men den holdning får ikke opbakning hos Socialdemokraterne.

"Vi er der ikke for at opsøge en krig med Taliban. Vi er der for at underbygge, at en civil opbygning kan komme i gang. Så vi afviser krystalklart Dansk Folkepartis ønske om at ændre og skærpe mandatet for de danske soldater, " siger Mogens Lykketoft (S). Ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu