Læsetid: 1 min.

Så er der grøn Rock-revolution

1. februar 2007

*Flere af de rigtigt store musiknavne går nu ind i kampen for at køle klimaet ned, før det er for sent, skriver dr.dk. Red Hot Chili Peppers og Scissor Sisters har således sammen med Hollywood-stjerner som Orlando Bloom og Leonardo di Caprio meldt sig under fanerne hos miljøorganisationen Global Cool i en stor kampagne. Organisationen bruger de indsamlede midler fra kampagnen til at købe CO2-kvoter, så industrien ikke kan bruge dem til at forurene med.

Trods rockbandenes klima-engagement har ingen endnu meldt om kommende "Live Clime8"-koncerter, men CO2-bevidstheden er beviseligt flyttet ind i stjernernes hoveder. I Los Angeles lader underholdnings-jetsettet sig således transportere til fester og receptioner i klimakorrekte hybridlimousiner.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu