Læsetid: 2 min.

Hvad med sandheden?

22. oktober 2005

I Information den 6. oktober ser jeg en artikel af David Rehling under overskriften "Plaget af anarkister, kværulanter, lykkeriddere og racister". Artiklen handler naturligvis om en af Informations yndlingsaversioner, Dansk Folkeparti.

Jeg skal kun kommentere de afsnit i Rehlings artikel og den medfølgende citatrubrik, der vedrører min ringhed. Rehling skriver, at: "-Mogens Camre senest har beskyldt indvandrere for at stresse danskere fra at få børn".

Vi står overfor det gode gamle princip, som Piet Hein udtrykte: "at dutte folk en mening på, hvis vanvid alle kan forstå".

Selvfølgelig har jeg ikke hverken skrevet eller sagt dette nonsens. Jeg har derimod skrevet en artikel, trykt i Morsø Folkeblad, Midtjyllands Avis m.fl. i maj 2004 "Vestens endeligt".

Alle, der vil vide, hvad der står, kan gå ind på min hjemmeside www.mogenscamre.dk

Befolkningen udskiftes

Der er tale om en nøgtern gennemgang af Europas befolkningsudvikling. EU's europæiske befolkning falder med 0,8 procent om året, men EU's samlede folketal vokser på grund af indvandringen, altovervejende fra den muslimske verden. Langsomt men sikkert bliver EU's befolkning udskiftet, hvis udviklingen fortsætter.

De islamiske landes folketal vokser med mellem to og tre procent om året og fordobles altså på 30-35 år.

Jeg har samtidig påpeget, at det høje skattetryk, som hviler på f.eks. den danske befolkning, er medvirkende årsag til at lavindkomstfamilier med for lille disponibel indkomst ikke får flere børn. Samtidig har jeg påpeget, at indvandringen fra mindre udviklede lande er en økonomisk byrde, som medvirker til at øge skattetrykket.

Alt dette er officielle statistikker, som enhver kan læse.

En journalist fra Politiken, som har til opgave at skrive forvrøvlede påstande om Dansk Folkeparti, strikker så det ovenfor citerede vrøvl sammen og udlægger det, som indholdet af min artikel, og så kan en tosse, der gerne vil i avisen, ulejlige politiet med en anmeldelse for racisme, og Rehling behøver bare at skrive vrøvlet af og trykke det i Information.

Det har jeg ikke sagt

Citatrubrikken under Rehlings artikel fortsætter falsknerierne under overskriften: "Sagt af Dansk Folkepartis medlemmer":

"Alle Vestens lande er infiltreret af muslimerne - nogle af dem taler pænt til os, mens de venter på at blive nok til at slå os ihjel." "Mogens Camre MEP for DF ved DFs årsmøde den 16. september 2001".

Dette har jeg beviseligt aldrig sagt, hvilket fremgår af tv's optagelser. Jeg sagde: "-venter på at blive nok til at få os fjernet".

Jeg selv og DF's pressetjeneste har utallige gange fortalt medierne, at citatet er forkert. Jeg skrev den pågældende tale fem dage efter 11. september. I mit manus skrev jeg om de 19 flykaprere, som havde talt pænt til deres naboer og medstuderende, indtil de var nok til at gå i aktion - og de slog faktisk 3.000 mennesker ihjel.

Jeg fandt imidlertid, at det ville virke for hårdt og rettede med kuglepen mit manuskript, som ikke var uddelt til pressen.

En eller anden har set det overstregede manus og kolporterede den overstregede tekst - selv om alle journalister ved, at kun det talte ord gælder, og at overstregede tekster ikke gælder.

Hvor må det være nemt at være journalist og have et så luftigt forhold til sandheden og bare selv skabe de udsagn, man bagefter kan angribe.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her