Læsetid: 1 min.

Sandhedens time for Drama Queen

10. maj 2007

14 andre sange er direkte kvalificeret til finalen. I den danske finale besejrede Peter Andersen, iklædt lange lyserøde fjer på hovedet og glimtende smykker om halsen, bl.a. den tidligere grand prix-vinder Jørgen Olsen, Stig Rossen og Annette Heick.

Semifinalen torsdag og finalen lørdag i Finland afvikles under temaet 'Ren fantasi', og ifølge bookmakerne skal der også noget fantasi til at forestille sig en dansk sejr i semifinalen - for slet ikke at tale om en dansk finalesejr lørdag. Spillefirmaet Ladbrokes giver 26 gange pengene igen ved spil på en dansk semifinalesejr og 34 gange igen, hvis Danmark vinder finalen. Ladbrokes favoritter til at vinde finalen lørdag er svenske The Ark.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu