Læsetid: 1 min.

SERIE

20. april 2005

Dette er en sand beretning om en af de mange familier i Danmark, der rammes af stofmisbrug. Det er beretningen om Lars og Isabel og deres tre børn Jonas, Ida og Freja i Fredericia. Beretningen bygger på både mundtligt og skriftligt materiale, men i centrum står mange timers interview med de implicerede og mennesker omkring dem - uanset om det er venner, behandlere eller lærere i børnenes skole.
Familien har valgt at optræde med eget navn og egen historie i Informations spalter for at vise, hvad man gennemlever, når et af de mennesker, man elsker allermest, bliver afhængig af heroin. Deres budskab er: Det handler om tro, håb og kærlighed. Ikke om skruppelløse junkier, tvangsfjernede børn eller nogle af de mange andre fordømmende associationer, der ofte sættes på mennesker og familier, der rammes af et stofmisbrug.
Ulrikke Moustgaard fortæller familiens historie gennem 16 kapitler. Dette er femte kapitel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her