Læsetid: 1 min.

Sex duer ikke som eksamensfif

25. maj 2007

Det slår Københavns Universitet (KU) fast, efter at lektor Klaus Kjøller i sidste uge rådede studerende med 'god røv' til at vise den frem, fordi eksamen ikke udelukkende handler om, hvad man kan, men også om personlig fremtoning. Det fik Studenterrådet på KU til at kræve, at Klaus Kjøller dementerede sine udtalelser eller stoppede som censor. Efter en kollegial samtale med rektor Ralf Hemmingsen udtaler Klaus Kjøller, der er lektor i kommunikation, at: "Det ikke er så godt at bruge billeder, der kan opfattes seksuelt. Jeg begik en fejl ved at undervurdere den provokation, der lå i det. Det underminerer jo autoriteten ved at gå til eksamen og også min autoritet."

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu