Læsetid: 3 min.

Sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex og mord

På www.ekstrabladet.dk vælger danskerne selv, hvad de vil læse om. Et enkelt emne synes at være det foretrukne
30. juli 2005

Ekstra Bladets hjemmeside bryster sig af at være Danmarks største internetavis. Alene i maj måned havde siden mere end 12 millioner hits - næsten dobbelt så mange som nummer to.
Hjemmesiden tilbyder også brugerne en service, der hedder 'Mest læste' - en topscoreliste over de artikler, der i den forløbne uge har haft flest læsere. Og det kan være ganske lærerigt at tage et kig på, hvad danskerne helst vil læse om, når der er frit slag. Her er en kort gennemgang af 'Mest læste' for uge 29. Den allermest læste artikel handler om sex. "Sex-sigtet lærerinde vil ikke i fængsel," hedder den. Den handler om en lærerinde, der har dyrket sex med en 14-årig dreng, men nu påstår, at hun var sindssyg i gerningsøjeblikket for at undgå fængselsstraf. Den næstmest læste historie handler også om sex, og bærer den famøse titel "Nøgne bagerjumfruer sælger boller". Den handler såmænd om nogle nøgne bagerjomfruer, der sælger boller (bare rolig, det er i Rusland). Jomfruerne har sloganet: "Vores boller er bedst," fortæller artiklen.

Dårlig sex

På tredjepladsen har vi en historie om sex. "Bliv sommerens strandsild", er en konkurrence, som Ekstra Bladet kører denne sommer - allerede nu er der fire gallerier med strandsild, som artiklen naturligvis henviser til. Den fjerde mest populære hedder: "Tysk kvinde shoppede nøgen". Hun havde tabt i 'Den som flaskehalsen peger på' og så giver resten sig selv - en politimand understreger, at Köln er en tolerant by - kvinden var bare blevet bedt om at tage tøj på. Midt i rækken over 'mest læste' finder vi en rigtig sexhistorie. Det er værtinden fra Vild med dans, som i artiklen "Tv-stjerne fik dårlig sex", fortæller om sin debut på lagenerne - det var ingen succes.

Humle giver store bryster

Det kan måske komme som en overraskelse for mange, at artiklen "Humle giver store bryster" må nøjes med en sjetteplads blandt de mest læste, men det er ikke desto mindre tilfældet. Den er ellers flot illustreret - og handler om en ny humle-pille, som angiveligt skulle få kvinders bryster til at vokse. Til gengæld koster det 3.000 kroner at prøve dem i et halvt år. Altså pillerne. På syvendepladsen finder vi Cameron Diaz, som er en del af artiklen "Skammer sig ikke over bare bryster" - endnu en flot illustreret artikel. Historien er en klassiker: Gamle billeder fra de unge og lidt for kække dage er pludselig dukket op igen.
På ottendepladsen kommer en artikel om sex - "To af tre piger har haft engangsknald", hedder den, og den behøver næppe nærmere forklaring. Niendepladsen optages af en sex-historie - denne gang om 90'ernes store sexbombe, Pamela Anderson, som altså stadig kan trække opmærksomhed nok til akkurat at snige sig ind i top 10. "Pamela: Jeg var boksebold og sexslave" er artiklens navn, og den handler naturligvis om hendes forhold til den barske trommeslager Tommy Lee. Og trods dårlige erfaringer med hustruvold og sextvang, ser det nu ud til, at Pamela vælger at tage sin eksmand tilbage. På 10.- og sidstepladsen ligger en historie om - og hold nu fast - mord. Selvmord bag eksplosion er titlen på artiklen om en tragedie i Odense, hvor en far har sprængt sig selv og sin femårige søn i luften. Tjah, sådan ser det ud for uge 29 på www.ekstrabladet.dk - Danmarks største internetavis.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her