Læsetid: 1 min.

Siddende regering favorit ved valg

11. september 2006

Montenegros vælgere gik søndag til stemmeurnerne ved et parlamentsvalg, som ventes at give den siddende centrum-venstre regering et nyt mandat til den første periode i landet som uafhængigt. Montenegrinerne valgte ved en folkeafstemning i maj at bringe næsten 100 års partnerskab med Serbien til en afslutning, hvilket øjensynligt har banet vejen for en hurtigere optagelse i EU. "Jeg tror på, at det regerende parti vil vinde," hed det i en erklæring på valgdagen fra premierminister Milo Djukanovic, som er arkitekten bag Montenegros uafhængighedsproces. Dagen før valget foretog politiet anholdelser af 14 personer, som mistænkt for at have planer om terrorisme.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her