Læsetid: 1 min.

Skyldig i sexchikane

1. februar 2007

*Distriktsdomstolen i Tel Aviv kendte i går Israels tidligere justitsminister Haim Ramon, der er medlem af Ehud Olmerts Kadima-parti, skyldig i sexchikane. Ministeren risikerer op til tre års fængsel i sagen, som han efter al sandsynlighed appellerer.

"Kendelsen er endnu et søm til Olmert-regeringens ligkiste," lød kommentaren fra Aryeh Eldad fra oppositionens yderste højrefløj, og mange andre kommentatorer betragter sagen som del af det omfattende moralske kaos i den israelske ledelse. Også i går forlod landets præsident Moshe Katsav sin officielle residens i Jerusalem mens der er ved at blive rejst tiltale mod ham i en sag med lignende indhold. En række andre politikere og embedsmænd er også under anklage.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her