Læsetid: 4 min.

Stikkerne iblandt os

17. oktober 2006

DFU-sagen viser, at det er nødvendigt at lære af besættelsestidens stikkere. Mistro er nødvendig. Årvågenhed er en pligt over for stikkerne iblandt os

Meningen med den sidste uges hysteri omkring Muhammed-tegninger og fuldemandsfester er jo tydelig nok. Enhver kan begribe den.

Meningen er atter at prøve på at kompromittere og skandalisere Dansk Folkeparti for således at drive en kile ind imellem regeringen og DF og dermed bringe Systemskiftet af 2001 til ophør. Dette, elskværdige læser, er den egentlige mening med det hele - først postyret om eksklusionerne og derefter de fulde DFU'eres udfoldelser og sluttelig opstandelsen vedrørende en tysk forfatters illustration i en bog fra 2004, anmeldt i Dansk Folkeblad.

Herre Jemini, unge menneskers tåbeligheder i en sen nattetime - det skal føre til en 'krise' i forholdet mellem Danmark og den muslimske verden. Må vi ikke konstatere, hvordan vi allerede i Danmark og Vesteuropa lader os tyrannisere af islams totalitære ideologi og evige 'krænkelser'? Herligt, at de unge radikale har lavet præcist det samme - fuldemandsgerninger i en nattetime. Det bidrager til at udstille hykleriet. De 'gode', der slet ikke er 'gode'. Kan socialdemokraterne virkelig forsvare at samarbejde med de radikale i fremtiden?

Nej, hykleri, falskhed, de evigt frommes evige forargelse - det er efterhånden blevet indholdet af vort offentlige liv, hvor alt drejer sig om at være den 'gode', og hvor man anmelder sin modpart til politiet, hvis han ikke er lige så god som én selv. Jeg har selv oplevet at blive politianmeldt af satanisten Engelbreth Larsen pga. en bemærkning om forskellen på kristendom og islam - sætninger, der kunne lyde i en prædiken. Denne hadefulde propagandist og hans nestor Seidenfaden er i fuld gang med at infamere debatten og forholdene i fædrelandet.

Og bag det hele står, truende og tyrannisk, en islamisme med den falske helligheds trang til at halshugge og udrydde alle 'urene'. Og den politiske hensigt - det er selvsagt at kunne skille regeringen og DF for at give Systemet Politiken magten på ny. De kulturradikale hader os, der har sat en ny dagsorden i Danmark og bragt den nationale ansvarlighed til magten efter hundrede års kulturradikalt herredømme. En historisk bedrift. Udført på grund af en statsminister, der er den dygtige, mest karakterfulde siden 1901, og på grund af et DF, der har forløst den folkelige stemning og myndiggøre en undertrykt befolkning.

Der er sket store ting i Danmark siden 2001. Torsdag 12.oktober så jeg i DR2's Deadline kl. 17 et interview med den person, der sneg sig ind i DFU's medlemsskare for at skandalisere de unge mennesker. Jeg er normalt ingen ynder af at karakterisere folk på deres udseende, men da jeg så personens ansigt, sagde jeg til mig selv: Hvordan har nogen kunnet fæste lid til denne mands væsen? Upålideligheden og fanatismen lyste ud af ham. Hvorfor har man i DFU dog ikke kunnet se på ham, at han bærer kun falskhed og ondskab i sit skjold? En uforfalsket autonom. En politisk jesuit, som intet vågent, voksent menneske kan fæste lid til.

Nuvel, han sneg sig ind blandt unge mennesker, hvad der er noget af forklaringen, men disse stikkeres gerninger er efterhånden dog blevet så velkendte, at de bør kunne identificeres og - rigtigt! - ekskluderes. Det er ganske ligesom under besættelsen. Også dengang var modstandsbevægelsen en genstand for infiltration, som skulle tjene til at likvidere modstanden. Den største fare var dem, der sneg sig ind i modstandsbevægelsens rækker for siden at udlevere frihedskæmperne til Gestapo. Årvågenhed og mistro var derfor en nødvendighed.

Det samme er nødvendigt i dag for især DF, og opgaven bliver ikke nemmere af, at der er tale om unge, naive mennesker, dels er tale om almindelige danskere af folket, som ikke er vant til at have med glatte, indsmigrende typer at gøre, og som derfor lader sig lokke til at sige,hvad stikkerne lægger dem i munden.

Jævnfør de ni lokalforeningsformænd, der ikke tog sig i agt for en journalist, som udgav sig for en trohjertet meningsfælle. Jævnfør journalisten, som for nogle år siden meldte sig ind i DF's lokalafdeling i Ringsted. Og jævnfør altså den sidste hændelse med de unge DFU'eres gerninger ved en privat fest, som stikkeren filmer og søger at afsætte til pressen, der dog ikke, selv ikke Ekstra Bladet, vil have noget at gøre med det, før han endelig finder en David Trads, for hvem ingen gerning er for lav og intet middel for nedrigt, når det gælder om at ramme DF og Systemskiftet.

Mistro er nødvendig. Årvågenhed er en pligt over for stikkerne iblandt os. Det er dette, der herefter er grund til at indskærpe, og unge mennesker gør klogt i at studere modstandsbevægelsens historie og væbne sig mod dem, der under falskheds og enigheds maske sniger sig ind i kredsen. Vi er omringet af falskhed og hadefuldhed , og selv om det er en sørgelig udvikling, så er mistillid blevet et krav. For at kunne beskytte sig mod stikkerne iblandt os.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu