Læsetid: 1 min.

Det Store Bogudsalg

1. marts 2007

Til stærkt nedsatte priser kan man finde gode bøger som Nicholson Bakers Checkpoint, Tahar Ben Jellouns Den sidste ven, nyoversættelsen af Dostojevskijs En grønskolling, Célines beskrivelse af flugt fra Paris med Danmark som mål i bogen Nord, Scott Fitzgeralds Den store Gatsby, netop afdøde Jytte Borbergs Kunne I mærke da I blev små, Janina Katz' Drengen fra dengang, den store reportageforfatter Pedro Rosa Mendes' rejsebog Tigerbugten, Italo Svevos fantastiske antiheltebeskrivelse fra Triest, Zenons bekendelser samt Bent Vinn Nielsens herlige roman En bedre verden. Nu har redaktøren givet sine anbefalinger. Andre må selv finde frem til deres favoritter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her