Læsetid: 1 min.

Store spare-runder i kommunerne

2. september 2006

Kommunerne skal spare mindst 3,4 milliarder kroner i år og næste år for at leve op til aftalen med regeringen om næste års økonomi, vurderer SF på baggrund af en rundspørge til egne byrådsmedlemmer. Partiets finansordfører, Ole Sohn, mener, at de massive besparelser beviser, at finansminister Thor Pedersens (V) "skønmaleri og taltrylleri" krakelerer, når man kommer uden for Christiansborg. Venstres kommunalordfører, Leif Mikkelsen, og formanden for Folketingets Kommunaludvalg, Poul Nødgaard (DF), afviser kategorisk, at tallene fra SF giver et rigtigt billede.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her