Læsetid: 1 min.

Strenge straffe i vente for Danmark

4. juni 2007

Hammeren over dansk fodbold falder, men sandsynligvis ikke før midt i juli. Det vurderer Dansk Boldspil-Unions (DBU's) generalsekretær Jim Stjerne Hansen, som er næstformand i det europæiske fodboldforbund, UEFA's, disciplinærkomité. Jim Stjerne Hansen erkendte til søndagens pressemøde i Vedbæk, at der er en reel risiko for, at Danmark for eksempel enten får frataget hjemmebanefordelen i en kamp eller må spille for tomme tribuner i Parken. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu