Læsetid: 1 min.

Studenterprotest på designskole

8. januar 2007

*De studerende på Danmarks Designskole er trætte af at være prøvekaniner i den proces, som skal forvandle landets største designskole til et designuniversitet, skriver Berlingske Tidende. Midt i frustrationerne har skolens rektor gennem otte år, Gøsta Knudsen, meddelt, at han ikke fortsætter. De studerende savner blandt andet en sammenhængende plan for undervisningen. I 2010 skal et internationalt panel vurdere, om Danmarks Designskole kan opnå akademisk status.

"Målet er en forskningsbaseret designskole, som gerne skulle gøre de studerende endnu bedre rustede til samfundet - og til Danmarks som kulturland. Det er en proces, som tager tid," siger prorektor Martin Pingel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her