Læsetid: 1 min.

Susanne Bier nomineret

8. november 2006

*Det Europæiske Film Akademi har offentliggjort navnene på de nominerede til European Film Awards. Susanne Bier er nomineret til Europæisk Instruktør 2006 for Efter brylluppet i selskab med blandt andre Pedro Almodóvar for Volver, Emanuele Crialese for Nuovomondo og Florian Henckel von Donnersmarck for De andres liv. Jesper Christensen og Mads Mikkelsen er begge nomineret til Europæisk Skuespiller 2006 for henholdsvis Drabet og Efter brylluppet. De 1.700 EFA-medlemmer skal nu stemme om priserne, som uddeles lørdag den 2. december ved et gallashow i Warszawa i Polen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her