Læsetid: 1 min.

Thaksin accepterer forbud

1. juni 2007

Uroen ulmer i Bangkok efter opløsning af regeringsparti.

Thailands tidligere premierminister, Thaksin Shinawatra, opfordrede torsdag sine tilhængere til at acceptere opløsningen af deres parti og et forbud om, at dets ledere ikke må deltage i det politiske liv. I en erklæring fra Thaksin blev der samtidig rettet en appel til de generaler, som afsatte den tidligere regeringschef ved et ublodigt kup sidste år, om at holde et valg hurtigt. En demonstration mod beslutningen var planlagt i Bangkok sent torsdag. Mange iagttagere forudser tiltagende uro i landet på grund af opløsningen af TRT, som har mange tilhængere i fattige befolkningsgrupper. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her