Læsetid: 1 min.

The Holiday

8. december 2006

*Okay, Jack Black er ikke verdens mest charmerende romantic lead, og Cameron Diaz har ikke så mange strenge at spille på. Men det har Kate Winslet og Jude Law, og det er ikke mindst de to briter, der holder denne transatlantiske kærlighedskomedie flydende. Winslet, der bor på landet uden for London, og Diaz, der bor i et mindre palæ i Beverly Hills, bytter hus og får en tiltrængt omgang romantik - i skikkelse af Black og Law - tilbage i deres ikke videre velfungerende liv. Nancy Meyers, som har skrevet og instrueret The Holiday, ved, hvordan man drejer en omgang pletvis morsom sentimentalitet af den tykke, svært fordøjelige slags, der tiltaler denne anmelder.

* The Holiday. Instruktion og manuskript: Nancy Meyers. Amerikansk (En masse biografer landet over)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her