Læsetid: 1 min.

The Rolling Stones skovler turnépenge ind

28. november 2006

*Rolling Stones har med turneen A Bigger Bang placeret sig som det band i verden, der har indtjent flest penge i løbet af en enkelt turné. Tidligere var det ellers U2, har tidligere ligget på toppen og indkasserede 377 millioner dollars på turneen Vertigo.

Nu har The Rolling Stones indtjent ikke mindre end 437 millioner dollar i løbet det halvandet år turneen har varet. De har spillet 110 koncerter for ca. 3,5 millioner publikummer. Ifølge Billboard.com overvejer The Rolling Stones at udvide turneen med ekstra koncerter i 2007.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her