Læsetid: 1 min.

To danske fanger løsladt

28. juni 2007

To danske statsborgere er igen på fri fod, efter at de blev fængslet i Libanon i weekenden, oplyser Udenrigsministeriet, der er i tæt kontakt med de libanesiske myndigheder. "Begrundelsen er, at de ikke har noget med konflikten i Nordlibanon at gøre. De har ikke været involveret i begivenhederne," siger Lars Thuesen, chef for Udenrigsministeriets Borgerservice.

To andre personer med tilknytning til Danmark sidder fortsat bag tremmer i Libanon. De blev anholdt for en lille måneds tid siden, og myndighederne mistænker dem for at have forbindelse til den islamistiske gruppe Fatah al-Islam. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her