Læsetid: 1 min.

TV-2 på salmevers

13. september 2006

Steffen Brandt og C. V. Jørgensen bliver ofte fremhævet som nogle af de allerbedste tekstforfattere i dansk pop og rock, og deres tekster er blevet underlagt mange forskellige analyser og fortolkninger. Nu har de to præster Anders Kjærsig og Jesper Larsen valgt at kradse lidt i overfladen og læse dem - som salmer.

I bogen Liv Og Lys, der netop er udkommet på Hovedland, giver de deres bud på, hvilke religiøse og eksistentielle budskaber, der gemmer sig bag rockpoeternes ironiske og umiddelbart ikke særligt religiøse tekster. Åbn sindet for helt nye fortolkninger af to af Danmarks bedste sangskrivere.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her