Læsetid: 1 min.

TV 2 Radio på kant med loven

25. maj 2007

Nævnet bad for tre uger siden TV 2 Radio om at komme med en redegørelse, der skal dokumentere, at stationen lever op til public service-kravene, inden 21. maj. Men stationens direktør, Jens Rohde, har meddelt, at TV 2 ikke vil efterkomme ønsket, skriver Nordjyske Stiftstidende. I andre sager, hvor radiostationer har nægtet at adlyde nævnets krav, er sendetilladelsen i værste fald blevet inddraget. Nævnsformand Christian Scherfig vil dog ikke "gisne om udfaldet" i sagen om TV 2 Radio. "Det er en afgørelse, som det samlede nævn træffer," siger han.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her