Læsetid: 1 min.

Ugens biograftal

Små 20.000 mennesker så Ole Christian Madsens kritikerroste Prag i den første weekend. Det er solidt uden at være prangende, og det skal blive int...
10. november 2006

*Små 20.000 mennesker så Ole Christian Madsens kritikerroste Prag i den første weekend. Det er solidt uden at være prangende, og det skal blive interessant at se, hvordan den kommer til at klare sig i de kommende uger. Lige nu er det ellers Hella Joofs Fidibus og Wikke & Rasmussens Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger, som dominerer billetsalget til de danske film. Fidibus har efterhånden solgt godt 150.000 billetter, mens Der var engang en dreng er på vej mod 180.000 solgte billetter. Til gengæld går det ikke så godt for A.Films Den grimme ælling og mig, der indtil videre 'kun' er blevet set af 100.000 mennesker. Det er ikke ret meget - og billetsalget er næsten gået i stå - for så dyr og stort anlagt en produktion. CMC

www.dfi.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her