Læsetid: 1 min.

Undtagelses-tilstand bliver ophævet

10. november 2006

*Det thailandske militærstyre ophæver den undtagelsestilstand, som blev indført ved militærets kup rettet mod tidligere premierminister Thaksin Shinawatra, som fandt sted den 19. september, og som er blevet opretholdt indtil nu.

Planen er, at undtagelsestilstanden skal ophæves inden Thailands nye premierminister, Surayud Chulanont, rejser til topmøde i APEC, Den Asiatiske Økonomiske Samarbejdsorganisation, i Vietnam den 18. og 19. november. "Det er sandsynligt, at undtagelsestilstanden hæves inden topmødet for at gøre vore allierede mere tilpas," sagde Thailands forsvarsminister Boonrawd Somtas.
ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her