Læsetid: 1 min.

USA kræver klar besked af Nordkorea

7. marts 2007

Kravet kommer, selv om amerikanske efterretningstjenester øjensynlig har overvurderet Nordkoreas teknologiske kunnen på området. Kravet blev fremført i går morges amerikansk tid, da repræsentanter for de to lande mødtes for første gang til egentlige forhandlinger, siden ledelsen i Pyongyang for et par uger siden gik med til at stoppe dets atomprogram mod at få hjælp til landets skrantende økonomi. "Det er nødvendigt, at de fortæller alt. Forklarer, hvorfor de overhovedet har beriget uran," sagde den amerikanske chefforhandler for Nordkorea, Christopher Hill.

AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her