Læsetid: 1 min.

FOLK

1. september 2007

Sting

Så er det i aften, at The Police

giver koncert på en mark uden for Århus. Den slags mener arrangørerne, at man kan tage op til 1.000 kroner for, men markedskræfterne har trods alt villet det anderledes. Billetterne sælges på Den Blå Avis for helt ned til 350 kroner.

Gøglere

En stor silo i Københavns Havn vil fra i dag danne ramme om en Ny Cirkus-forestilling med det flotte navn "ByCirkus Berserk". "Artisterne vil hoppe rundt på siloens lodrette vægge" og "grænserne mellem hav og land forsvinder". Det sidste lyder ikke rart.

Eventmagere

Det 200 år siden, at den engelske flåde bombarderede København, og det mener organisationen Golden Days, at vi skal fejre. Med en videoinstallation vil det bl.a. være muligt at opleve Vor Frue Kirke i flammer. Tiden læger alle sår, siger de vise mænd.

Prins Joachim

På Orlogsmuseet fejrer man også bombardementet. Her vil Englands viceadmiral af flåden, Paul Boissier, overrække prins Joachim det meget omdiskuterede krigsbytte fra skibet Christian den Syvende, som englænderne sejlede bort med for 200 år siden. Alt tilgivet.

Hasseris-borgere

Danmarks Naturfredningsforening vil i dag aflevere materiale i forsøg på at stoppe byggeriet af en motorvej over øen Egholm i Limfjorden. Det er sandsynligvis de fine Hasserisborgere, der står bag. De har altid ment, at tung trafik hører til ude i Aalborg Øst.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her