Læsetid: 1 min.

FOLK

31. august 2007

Tommy Seebach

Arne Bille vil sikre Tommy Seebach et bedre eftermæle og stifter derfor en mindefond for den afdøde sanger: "De fleste tror sikkert, han døde af druk. Og vist var han en tørstig fætter, men det sidste halvandet år var han faktisk tørlagt," siger Bille til Ekstra Bladet.

Philip Younghusband

Esbjerg har lejet en engelsk-filippinsk fodboldspiller ved navn Philip Younghusband. Det klinger lidt af datingprofil, men den er god nok. Ifølge Wikipedia var det Younghusband, der i 2005 stod bag begge mål, da det filippinske U-23 hold tabte 4-2 til Malaysia.

Søren Gade

I dag er det 200 år siden, Kongens Livjægerkorps foretog sit berømte "Udfald i Classens Have" under englændernes belejring af København. Derfor marcherer efterkommere af kompagniet og Søren Gade (V) fra Kastellet til Classens Have. Der er knap 500 meter.

Ingeniører

Aalborg Universitet og Vestas indleder et såkaldt strategisk samarbejde. Forskerne skal forske i vindkraftværker, og Vestas betaler. I en pressemeddelelse præsenteres det som: "Det mest omfattende samarbejde mellem en vindmølleproducent og et universitet nogensinde".

Ritt og Helle

Socialdemokraternes to kvindelige frontfigurer, Helle Thorning-Schmidt og Ritt Bjerregaard, er med ved partiets kvindekonference i Helsingør, som i år har navnet "Kvinde, tag magten!". Det er vel strengt taget kun den ene af de to, der kan tale med om det.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her