Læsetid: 1 min.

FOLK

16. august 2007

Marylin Manson

Smukke mennesker og religiøse amerikaneres hadeobjekt nummer ét giver koncert i Valbyhallen 14. december.

Stig Elling

Frederikberg Kommune og Slots- og Ejendomsstyrelsen holder i dag møde om en offensiv mod dræbersnegle. Hvis man spørger ham, har rejsekongen sikkert et par gode råd, de kan få med på vejen. Det er trods alt en sag, der angår os alle.

Elvis Presley

I dag er det 30 år siden, kongen døde. Og i dag starter den europæiske Elvis festival i Bad Neuheim i Tyskland. Mærkeligt at de vælger at fejre hans død og ikke hans fødselsdag. Men det ligger selvfølgelig i januar. Ikke ligefrem festivalsæson.

Unge

Ungdomshusaktivister afholder i dag med afgang fra Blågårdsplads den 25. torsdagsdemonstration efter lukningen og rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej. Og så siger man, at ungdommen er uengageret og ugidelig.

David Trads

Nyhedsavisens dækning af filmen 'Den Hemmelige Krig' viser, at de besidder ringe engelskkundskaber, fastslås det i en uvildig undersøgelse. Chefredaktøren stiller gerne op til diskussion på engelsk, siger han. Det fremgår ikke, om han vil have en tolk med.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her