Læsetid: 1 min.

Folk

13. august 2007

ved Kristian Villesen

Elvis

30-året for Elvis Presleys død markeres med en hel uge dedikeret til kongen af rock and roll i hans hjemby, Memphis i Tennessee.

Juletræsmænd

I Bogense afholdes den 8. juletræskongres, hvor 49 forskere fra hele verden i denne uge mødes. De skal blandt andet diskuterer metoder, problemer og resultater inden for juletræs- og pyntegrøntsforskningen.

Vietnamesiske fiskere

En gruppe fiskere fra Vietnam blev forleden fanget på en ulovlig fisketur i malaysisk farvand - for at sikre sig ikke at blive opdaget, havde de ellers hejst det malaysiske flag forrest på båden. De var imidlertid kommet til at vende det på hovedet.

Mølleministre

Miljøminister Connie Hedegaard (K) og energiminister Flemming Hansen (K) samt 22 borgmestre holder møde om opstilling af vindmøller. Hvis de følger deres amerikanske kollegers eksempel, kommer møllerne til at stå langt fra Connie og Flemmings hjem.

Peter Ottesen

Der falder i dag dom i sagen mod vognmand Peter Ottesen, som er tiltalt for grov dyremishandling i forbindelse med transport af svin. Ottesen nægter sig skyldig og hævder, at fejlen ligger hos de polske chauffører, som han slet ikke anede, hvad lavede.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her