Læsetid: 1 min.

FOLK

4. august 2007

Ole Lange
Professor Ole Lange fylder i dag 70 år. Det var ham, der i sin tid startede den kloge sportsdækning på Information.

Clubbere

I aften fyldes Silo 52 på Islands Brygge for sidste gang med elektronisk musik til clubbing-begivenheden Raw. Gæsterne vil denne gang lovligt kunne male på siloen - og måske endda udøve hærværk. Den rives nemlig snart ned, så der bliver plads til ejerboliger.

Jesper Fabricius

I dag åbner Fotografisk Center i København en udstilling af kunstneren Jesper Fabricius. Udstillingen bærer navnet: "Delvist eksemplariske eksempler på fotografier af blandt andet huse og landskaber." Det er en entydigt irriterende titel.

Hundeelskere

Magasinet 'Vi med Hund' indleder på Bornholm jagten på Danmarks sødeste hund 2007. I hver by findes 10 hunde, der går videre til finalen. TV 2 følger turnéen og skildrer i fire programmer forløbet. De ved nemlig, at søde små hunde er noget, der optager danskerne.

Hjemmeværnsmænd

I denne weekend holder Venstre og Hjemmeværnet den traditionsrige Nymindegab-konference, hvor blandt andre Søren Gade vil besøge Hjemmeværnsskolen og diskutere 'Sikker energiforsyning'. På konferencen står man op klokken 07.00. Flaghejsning 07.50.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her