Læsetid: 1 min.

Folk

3. august 2007

Andrea Elisabeth Rudolph

Flygter også fra TV 2 Radio - endda inden hendes program over-hovedet er kommet på. Hun vilgøre sig bedre på tv, har man analyseret sig frem til.

Gerhard Schröder

Mens de danske soldater vender hjem, er det i dag præcis fem år siden, den daværende tyske forbundskansler, Gerhard Schröder, sagde kategorisk nej til Tysklands deltagelse i Irakkrigen. Mon ikke han er fint tilfreds med den beslutning.

Faxefolk

I Faxe er der intet mindre end 'Crazy Night' i aften. Det betyder blandt andet, at alle butikkerne holder åbent til meget sent. Faxe Erhvervsforening står bag de crazy begivenheder. Og så har de tilmed mottoet: "De vakse handler i Faxe."

Finner

I Finland holder man i weekenden VM i sauna. Man skruer op på 110 grader, pøser vand på ovnen hvert halve minut og ser, hvem der kan holde længst. Den tredobbelte verdensmester, Leo Pusa, erfavorit. Sidste år holdt han ud i 12 minutter og 10 sekunder.

Kærester

"Retten i Vordingborg behandler sagen mod en mand, der er tiltalt for ikke at have forhindret sinkærestes selvmord," står der på Ritzau. Det er en af den slagssætninger, der stiller mange spørgsmål.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her