Læsetid: 1 min.

FOLK

29. august 2007

Michael Vick

Atlanta Falcons Quarterback har indrømmet, at han står bag både hundeslagsmål og -henrettelser, og står nu til 12 måneders fængsel. Han er tidligere blevet brugt som eksempel på, hvordan amerikansk fodbold kan hjælpe en knægt, der er vokset op under barske vilkår, væk fra kriminalitet.

Jesper Bach

I dag vil Furesøs borgmester, Jesper Bach (V), svare på spørgsmål om skattesvindel. Det drejer sig blandt andet om kommunens køb af 11 ejendomme til en pris af en krone pr. styk. Det lyder da ellers som et godt køb. Men måske også som noget, man har hørt før fra de kanter.

Franz Beckenbauer

Den legendariske tyske fodboldspiller er på besøg i Kolding, hvor han i dag fortæller om 'fodbold og ledelse'. Og nu der er en tysker i byen, kan han jo lige så godt også sætte gang i Kolding Oktoberfest, en rigtig øl-festival, ligesom den i Beckenbauers fødeby, München.

Jakob Hougaard

I dag er der jobmesse foran Nørrebrohallen. Her kan jobsøgende tale med medarbejdere fra forskellige virksomheder og få gode ideer til jobsamtalen. Det er Københavns Beskæftigelses- og integrationsborgmester Jakob Hougaard(S), der står bag. Så har han da gjort noget.

Militærfolk

Bornholm er i dag kulisse for en drabelig øvelse, som Søværnets Taktiske Stab står bag. Øvelsen har form af en slags rollespil, hvor det fiktive land Bonnie Isle er i en alvorlig krise. Statister vil agere sårede, der skal evakueres, og hæren skal løse opgaven bedst muligt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her