Læsetid: 1 min.

FOLK

27. august 2007

Hillary Clinton

Fra Washington meldes, at den tidligere præsidentfrue nu har fået banket hele Det Demokratiske Partis topstruktur ind bag sit præsidentkandidatur. Det leverer ikke nødvendigvis delstaternes primærvalgstemmer, hvor der stadig kan vente fru Clinton overraskelser.

Klaus Bondam

Utroligt, hvad den københavnske teknik- og miljøborgmester overkommer: Sidste uge trak han tæppet væk under Ritt Bjerregaards byggeplaner for Kløvermarken, og i aften taler han ved gen-nedsættelsen af skulpturen Agnete og Havmanden på havnens bund.

Folkekirkegængere

Har den danske folkekirke en fremtid og i givet fald hvilken? Det spørger mange sig selv om, og det søger kirkeminister Bertel Haarder og bisp Erik Norman Svendsen sammen med 150 andre celebre folkekirkefolk at svare på ved en konference i Middelfart i dag.

Vrede togrejsende

I dag indledes på Aalborg Universitet den årlige konference 'Trafikdage' om tidens trafikproblemer. Som et apropos oplyser Banedanmark, at der fra i dag må påregnes længere togrejsetid op til Aalborg, fordi der kun kan køres på ét spor mellem Skørping og Støvring.

Natteslagtere

Slagteriet Tican i Thisted oplyser, at det for første gang i sin historie har ansat et aftenhold til at gå løs på de uskyldige lyserøde. 14.000 af dem forventes ugentligt opsprættet af natholdet, der fortrinsvis kommer til at bestå af polakker, mens dyrlægerne er hentet i England.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her