Læsetid: 1 min.

FOLK

23. august 2007

Lasse Bolander
I dag er der kl. 15 i Dronningens Tværgade 2 afskedsreception for Det Berlingske Officins fratrådte koncernchef. Han forlod brat sin stilling i sidste uge efter strid med den britiske ejer Montgommery. Officinets nedtur begyndte, da Mærsk afhændede det i vrede.

Søfarende

"Eet er et Søe-kort at forstaa - et Andet Skib at føre." Den visdom lader Holberg sin politiske kandestøber udtrykke. I dag afsiger Højesteret dom i en erstatningssag, som en sejler har anlagt mod Kort- og Matrikelstyrelsen, der ved søkortfejl var skyld i hans skibbrud.

Kronvildtjægere

I aften er der i Silkeborg debatmøde om 'kronvildtets aktuelle situation og fremtid'. Kun få tør sige lige ud, at problemet er, at jægere finder mest prestige i at plaffe de unge hanner, hvorved bestanden får en sammensætning så skæv, at dens fremtid er usikker.

Arbejdsmiljøramte

Der findes to slags arbejds-pladser: De, hvor de ansatte driver chefen til vanvid, og de, hvor det forholder sig omvendt. Arbejdstilsynet holder i dag på Hotel Cromwell i Roskilde konference om 'kontrollen af og tiltag for bedring af det psykiske arbejdsmiljø'.

Krigsbegejstrede

I Karup foretager hæren og flyvevåbnet i dag "en opvisning, hvor hæren og flyvevåbnet indsættes i en operation, der ligner de internationale operationer, Danmark deltager i for tiden". Forhåbentlig vil det lykkes at holde de civile tab på et minimum.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu