Læsetid: 1 min.

FOLK

20. august 2007

Rockere

Narkosagen mod Hells Angels- rocker Jan Jochims og HA-præsident i Odense Thomas Kramstrup begynder i dag i Århus. Man bør nok lige låse døren ind til bevismaterialet og måske overveje en form for overvågning i retsbygningen.

Rumnørder

I dag mødes 500 astronomer og rumforskere til European Planetary Science Congress 2007 i Potsdam. Her skal de muligvis diskutere hvorvidt rumvæsner virkelig går ens klædt i en form for stribet dragt, eller om de mon også kan klæde sig forskelligt som os.

Kresten Schulz Jørgensen

Det Kgl. Teater nægter at adlyde ikke rygeforbudet og lader skuespillere ryge på scenen. Arbejdstilsynet truer med retslig tiltale. Ville de egentlig ikke først om tre år tjekke om forbudet bliver overholdt? Tavshed ville måske have været en bedre strategi.

Rikke Hvilshøj

Integrationsdøgnet starter på Sørup Herregård med integrationsministeren som vært. Temaet er i år, hvordan nydanske kvinder bedre kan intergreres i det danske samfund. Tænk, det lyder så bekendt. Har de ikke allerede ledt efter løsningen på det?

Helge Sander

Videnskabsministeren vil nu diskutere med en række førende forskere, hvordan dansk forskning kan blive synliggjort og hvordan vi kan øge chancerne for at få en nobelpris. Måske ved at lade forskere forske i stedet for at forklare ministeren noget hele tiden.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu