Læsetid: 1 min.

FOLK

1. oktober 2007

Feist

Der bliver uden tvivl feist, jeg mener fest i Vega, når den canadiske sangerinde giver koncert i aften. Feist hittede i 2002 med nummeret Mushaboom og har en imponerende række musikalske samarbejder bag sig, bla. Med Peaches og Kings of Convenience og Broken Social Science.

Led Zeppelin

Det genforenede band går på scenen i London 26. November. I dag afgøres, hvem der kommer med til koncerten. Over en million har via internet stillet sig i kø til 22.000 billetter. Vidste De, at 'Stairway to Heaven' spillet bagfra indeholder satanistiske budskaber?

Elsebeth Gerner Nielsen

I dag skifter Kvindeligt Selskab navn til Selskab for Ligestilling, da man ønsker at gøre ligestilling til et fællesprojekt, som tilgodeser begge køn. Det var på tide. Er der så mænd med i paneldebatten? Næ, foruden ovennævnte tæller panelet kun kvinder.

G.I. Joe

I dag skulle tilbagetrækningen af de amerikanske tropper være indledt, hvis ellers det demokratiske flertal i Kongressen havde fået sin vilje. Præsident Bush nedlagde imidlertid veto imod Kongressens bevillingslov, der indeholdt en forpligtelse til at indlede retræten.

Mads Vangsø

Efter fire år med 'Morgenhyrderne' på Radio 100FM lanceres i dag en ny morgenflade for syvsovere med ovennævnte standupper som radiovært, foruden Eddie Michel og Martin Hjort. Morgenshowet har fået det muntre navn: 'Farvel seng - jeg elsker dig'. Det kender jeg godt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her