Læsetid: 1 min.

FOLK

29. september 2007

Louise Frevert
Mavedanserens martyrium fortsætter. Skønt misforstået og udskældt for sin islam-skepsis, udstillet for sin pornofortid, og nedgjort og udmanøvreret af intrigante rivalinder kan intet kue denne danske Jeanne d’Arc – fremover spidskandidat for et CD i uskønne dødskramper.

Henrik Stamer Hedin
Oktoberrevolutionen nærmer sig de 90. Desværre kom jo, hvad Danmarks Kommunistiske Parti kalder ’Den Europæiske Kontrarevolution’ i vejen i ’89. Men pyt! Klassekamp bliver aldrig
umoderne og Marxs og Lenins lære lever i dag i Valby, når formanden tager ordet.

Per Schultz Jørgensen
På Vesterbro fremlægger formanden for Den Alternative Velfærdskommission kommissionens nye rapport, der – hvad der vil komme bag på få – er et kritisk korrektiv til regeringens såkaldte kvalitetsreform. Det sker i forbindelse med Danmarks Sociale Forum.

Isabell Kristensen
Mens de socialt indignerede således vier dagen til systemets ofre, amokshopper overklassen i Tappehallerne i Hellerup. Her præsenteres modetøj fra Dolce&Gabana, ovennævnte designer og mange flere. Der er 80 pct. rabat, og babysittere fra SATS passer de medbragte børn.

DASK
Dagens fødselar er Regnecentralens 50 år gamle DASK, Danmarks første computer, der i fuld udstrækning fyldte dagligstuen i en patriciervilla. Det fejres i dag på Danmarks Tekniske Museum. Forkortelsen står for Dansk Aritmetisk Sekvens Kalkulator. ’PC’ er nu mere mund

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her