Læsetid: 1 min.

FOLK

15. september 2007

Elsebeth Gerner Nielsen

Netværket 'Borgere for et anstændigt Danmark' uddeler i dag Brandbjergprisen, som går til den forhenværende politiker for en påskønnelsesværdig indsats for integration og ligestilling af etniske og religiøse mindretal. De så vel det dér indslag med tørklædet.

Bedragere

Fra dags dato skal alle overnatningssteder i landet registrere deres gæsters brug af internet og telefon. Det er tænkt som et redskab i kampen mod terror, men der kræves nok

også ekstra forsigtighed i brug af ord som champagne, undertøj og min kone er i udlandet.

Svenskere

I Stockholm afholdes i denne weekend verdens største kongres om lungesygdomme. 15.000 eksperter fra hele verden samles for at diskutere behandling og forebygning. Rygning foregår udenfor, og rygere vil blive hånet.

Helmut Kohl

Den tidligere kansler og den tidligere udenrigsminister Henry Kissinger er æresgæster ved en parade i New York. Her må vi citere Monty Python: 'Henry Kissinger/ How I'm missing yer/ You're the Doctor of my dreams /With your crinkly hair and your glassy stare / And your machiavellian schemes'

Jimmy Page

Så er det officielt: Led Zeppelin gendannes. Og de gamle guitarhelte giver koncert i London. Er der mon nogen, der har sendt den mail videre til Roskilde Festivalen? Vi er mange, der gerne vil have muligheden for at blive Dazed and Confused.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu