Læsetid: 1 min.

FOLK

13. september 2007

Brian Mikkelsen

I dag overrækker kulturministeren kunstnerprisen 'Årets unge kunstner'. Ledernes Hovedorganisation sponsorerer prisen og køber et værk af kunstneren, der senere bliver overrakt til 'Årets Leder' på Ledelsens Dag i Bella Center. Fra en, der har fået ros, til en, der får ros. Smukt.

Don Powell

Slades trommeslager springer ud som musicalmusiker. Han lægger musik til Team Teatret i Hernings version af 'Oliver Twist'. Vil han mon spille 'Beggars and Hangers-on'? Det virker mere oplagt end det store julehit 'Merry Christmas Everybody'.

Voksne

I København er12 kulturhuse gået sammen om festivalen 'Forbudt For Børn' og arrangerer en række events udelukkende for voksne. Hvad siger det om mig, at jeg ikke kan komme i tanke om andet end porno, der er forbudt for børn?

Lars Dueholm
dag afgøres det, om Pumpehusvej i Sydhavnen skal tage navneforandring til Thomas Koppels Allé. Venstremanden håber på størst mulig modstand på grund af Thomas Koppels tilhørsforhold på den yderste venstrefløj. Dueholm bruger sandsynligvis en størrelse 34 i sko.

Subsistensløse

Socialforskningsinstituttet holder i dag Gå-hjem-møde, hvor pointer i forbindelse med en rapport om hjemløse og hjemløshedens omfang i Danmark diskuteres. Et Gå-hjem-møde for hjemløse... De er ikke uden humor.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her