Læsetid: 1 min.

FOLK

12. september 2007

Mikkel Kessler

Den danske supermellemvægter har tænkt sig at bokse i et par halvt danske og halvt engelske shorts, når han møder WBO-verdensmesteren, walisiske Joe Calzaghe, på Millennium Stadium i Cardiff i Wales til november. I sandhed en ædel sport.

Miljøpolitikere

I dag er der 20-års jubilæumsmøde for medlemmerne af The Montreal Protocol 2007. The Montreal Protocol er den mest succesfulde internationale miljøaftale nogensinde. Gad vide, hvorfor der er gået så lang tid siden, man fandt på noget succesfuldt?

Bob Greifeld

Direktøren for Nasdaq kommer i dag på charmevisit i København i forbindelse med budkrigen om den nordiske børs OMX. Det er sikkert meget spændende altsammen.

Johannes Riis

Gyldendals forlagsdirektør taler i dag ved en demonstration mod DR's kulturprofil og nedskæringerne i institutionen. Det sker på dagen, hvor næste del af spareplanen præsenteres af ledelsen. 96 stillinger ventes nedlagt. God timing.

Amerikanere

At sende soldater i, hvad FN kaldte en ulovlig krig, kan de tolerere, men en salt burger? Hell no. I Georgia måtte en ansat på McDonalds tilbringe natten i fængsel, fordi hun serverede en for salt burger til en betjent.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her