Læsetid: 1 min.

FOLK

11. september 2007

Anders Fogh Rasmussen

Statsministeren taler i dag på et såkaldt Gå-hjem-møde i Greve Teater- og Musikhus. Statsministeren skal vel ikke læse noget i titlen? Nej, så var man vel gået hele vejen og kaldt det: Gå-hjem-og-vug-møde eller Gå-hjem-og-læg-dig-møde.

Marie Stærke
Køges borgmester inviterer i dag til borgermøde om vandforureningen. Mange vrede Køge-borgere ser gerne et ansvar placeret for den langvarige forurening. Borgermødet finder sted på byens rensningsanlæg. Det er da en effektiv måde at holde kritikere væk på.

Fødselarer

I dag er det seks år siden, at to fly fløj ind i World Trade Center og gjorde 11. september til en dyster mærkedag. De stakler, der forsøger at fejre fødselsdag i dag, for eksempel Preben Elkjær og Mikkel Thormann, fortjener ekstra opmærksomhed.

Britney Spears
Den unge mor gjorde comeback ved søndagens MTV Music Awards. Hun åbnede ballet med en playback-version af sin nye single 'Gimme More'. Comeback er måske så meget sagt. Første liveoptræden siden...øh. Hun var der i hvert fald.

Peder Jest
Cheflægen og resten af Sygehus Fyn fejrer i dag 10-års jubilæum for den elektroniske patientjournal og afholder i den anledning reception. Hvad tager man med til en patientjournals reception: Rødvin? Blomster? Software? Hvad?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her