Læsetid: 1 min.

FOLK

6. september 2007

Morten Olsen

Er udlændingepolitikken nu skyld i landsholdets under-præstationer? Det synes træneren at mene. Til B.T. siger han: 'Vi savner en Zlatan. Man kan spørge sig, om det er tilfældigt, at Sverige har sådan en superstjerne med indvandrer-baggrund, mens vi i Danmarkikke har det.'

Dogmedemonstranter

I dag, på den 6. i 9., slutter 'Aktionsuge 69' med en demonstration til ære for det aldeles annihilerede Ungdomshus på Jagtvej. 69 optog udgår fra 69 københavnske adresser, der alle har husnummer 69. I behøverikke ulejlige jer med de 69 brosten og de 69 bål, tak!

Nørrebroborgere

Samtidig demonstrerer lokale beboere og handlende, der har mistet al sympati for de unge. 'Skrid og brænd ikke vores bydel af', er budskabet fra borgergrupperne, der tilmed gen-bruger bz-sloganet: 'Reclaim the Streets', men føjer til: 'Det er faktisk os, der bor her'.

Rikke Ingemann

Således hedder en ung danskfilosof og rytterske, som nu viser vejen for mangen en lænestolsfikseret kollega. De næste tre år skal Rikke bruge på at opspore og beskrive lykkelige køer i de danske stalde for ad den vej at udgrunde nye dyreetiske normer for kvæghold.

Alexandr Kuzmin

Således hedder den unge russiske borgmester i byen Megion, som nu viser vejen for mangen en skrankepave. Under trussel om fyring har han forbudt bureaukraterne i sit bystyre at bruge 27 forskellige standardfraser, herunder 'det ved jeg ikke' og 'det kan jeg ikke'.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her